HFF’s HUSREGLER

Vi beder dig om at følge vores husregler - det sikrer en optimal træningsoplevelse for alle. Har du spørgsmål til nedenstående, står vores personale i centrene altid til rådighed.

OPFØRSEL

·       Vi ønsker, at alle skal have en god oplevelse, når de træner i Hovedgaard Fitness Forening. Derfor forventer vi en positiv omgangstone med respekt for hinanden.

·       Personalets anvisning skal til enhver tid følges og står ikke til diskussion.

BEHANDLING AF UDSTYR

·       Vores udstyr skal behandles med respekt og må kun benyttes til de øvelser, det er beregnet til. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før man slipper.

·       Husk altid at lægge udstyret på plads efter brug.

·       Del maskinen i pausen mellem sættene, så bliver det nemmere for alle at komme til.

·       Maskiner skal rengøres efter brug.

BEKLÆDNING

·       Du skal være iført træningstøj og rene sko. Træning i udendørssko, bare tæer eller strømpesokker, arbejdstøj og cowboybukser er ikke tilladt.

·       Det er ikke tilladt at træne i bar overkrop, og hvis du ønsker at træne i undertrøje, skal den dække brystkassen

MEDLEMSKORT

·       Medlemskortet/brikken er personligt, og misbrug medfører et gebyr på 500 kr.

·       Kortet/brikken gælder ligesom et buskort, det SKAL medbringes. Træning uden kort er ikke tilladt.

·       Ved indmelding og afhentning af medlemskort skal der medbringes og fremvises gyldigt billede ID.

FAMILIE, VENNER & BØRN

·       Der er kun adgang for medlemmer i træningsarealer og omklædningsrum.

·       Hvis du opholder dig i centeret uden at være medlem, vil du blive bortvist.

·       Børn under 15 år må ikke træne eller opholde sig i træningsarealerne.

·       Hvis du har en lift eller lignende, er du velkommen til at tage din baby med i området til konditionstræning (ved løbebånd, crosstrainers, motionscykler mv.)

MUSIK / MOBIL

·       Hvis du vil høre anden musik end den, der spilles i centeret, skal du benytte høretelefoner. Du må ikke spille musik via højtaleren på din telefon el. lign.

·       Mobilsamtaler er Ikke tilladt.

·       Det er ikke tilladt at tage billeder eller filme andre medlemmer i centrene uden deres samtykke.

BARNEVOGNE

·       Det er ikke tilladt at medbringe barnevogn i centret. Disse kan evt. stilles udenfor på eget ansvar.

·       Hvis du har en lift eller lignende, er du velkommen til at tage dit barn med i området til konditionstræning (ved løbebånd, crosstrainers, motionscykler mv.) Disse er ikke tilladt ved frivægte, maskiner osv.

DOPING

·       Doping accepteres ikke. Såfremt du bliver testet positiv, vil du blive bortvist fra Hovedgaard Fitness Forening.

·       Salg af doping i centret medfører politianmeldelse.

OMKLÆDNING & MEDBRAGTE TING

·       opbevaringsrummene er ikke personlige og skal tømmes efter brug. Hovedgaard Fitness Forening er ikke ansvarlig for de ting, der opbevares i rummene.

·       Det er ikke tilladt at tage sin taske, jakke eller andre ikke-træningsrelaterede ting med rundt i centeret.

ÅBNINGSTIDER

·       Vores åbningstider skal overholdes. Det betyder, at centret skal være forladt ved lukketid.

·       Bemærk: Senest adgang til centeret er en halv time inden lukketid.