Nedenfor finder du priser gældende for Hovedgård Fitnessforening

Indmeldelsesgebyr
Alle nye medlemmer betaler et gebyr på 100kr.
Dette gebyr tilbage betales ikke ved udmelding.

Manglende betaling betragtes som udmelding.
For fortsættelse af aktiviteter skal det udestående beløb således betales først samt et nyt indmeldingsgebyr.

Ligeledes skal der ved indmelding betales 50kr i depositum for en nøglebrik. Bort kommer nøglebrikken i abonnementsperioden skal der erhverves en ny af en værdi af 50kr. Ved udmeldelse af foreningen tilbage betales 50kr for hver nøglebrik der returnes til kasseren.

Abonnementer
Abonnementet dækker for alle aktiviteter i fitnesscenteret - motionsmaskiner + Indoor Cycling

Prisen er som udgangspunkt 450kr pr kvartal - dog kan der opnås rabatter ved længere tegningsperioder.
Mindste bindingsperiode er 3 måneder af gangen.

Alle typer abonnementer er selv fornyende og skal opsiges med en mail på adressen afmelding.hff@gmail.com

For alle abonnementer gælder det at de kan betales med løbende indbetalinger eller samlet engangsbeløb

Alle abonnementer tæller fra den måneden hvor du tilmelder dig.

Der findes 3 kontigent perioder

Bindingsperiode Pris