Bestyrelsesformand
Helle Fisker
Præsentation
Jeg startede min tid i Hovedgård fitnessforening, allerede før det blev til Hovedgaard fitnessforening. Jeg har været med helt fra starten. I 2014 var vi en gruppe på fire personer der dannede en arbejdsgruppe. Vi havde en mission, vi ville lave et fitness center i Hovedgård.

Vi har to spændende år, med op og nedture i processen omkring opstarten af Hovedgård fitnessforening. Det var derfor også en kæmpe stor fornøjelse og glæde da vi maj 2017 endelig kunne slå dørene op til vores længe ventede center.

I dag er jeg formand for bestyrelsen i Hovedgård fitness. Det er en vigtig post, og jeg vil gør mit bedste, sammen med resten af bestyrelsen, for at vores fitness center forbliver en god og sund forening.

Min egen træning foregår mest på vejene, hvor jeg nyder at løbe. Men jeg er også at finde på både indoor cyckling holdene og cirkeltræningen.
Jakob Rørmose
Præsentation
Jeg startede min tid i Hovedgård Fitnessforening tilbage i september måned ved et af info møderne og siden blev jeg valgt ind i bestyrelsen ved det stiftende møde.

Min rolle i bestyrelsen er kasser, ansvarlig for  vedligehold af hjemmesiden samt kontaktperson for Indoor Cycling instruktører og aktiviteter.

Min egen træning foregår mest i Indoor Cycling rummet hvor jeg gerne vil give den max gas 2-3 gange om ugen
Bestyrelsesmedlem
Camilla Stenkjær
Præsentation
Jeg startede med at træne i Hovedgård Fitnessforening i sommeren 2017 og synes det er fantastisk sted. Jeg nyder, at vi nu i vores lokalsamfund har et sted at træne.

Generelt er jeg rigtig glad for bestyrelsesarbejde og nyder at have fingeren “på pulsen”. Jeg tror på, at det kræver frivillige kræfter, for at et lokalsamfund som vores kan være så velfungerende som muligt samt en fælles holdning om, at vi løfter i flok - og jeg giver gerne en hånd med. Derfor stillede jeg i foråret 2018 op til bestyrelsen - både for at støtte op om foreningen samt være med i arbejdet herom.

Jeg er kontaktperson for vores instruktører og er dermed bindeled mellem dem og bestyrelsen.

Jeg elsker at være både fysisk og socialt aktiv, og min egen træning foregår til indoor cycling, cirkeltræning / tabata, løb og indimellem også styrketræning.
Lotte Kjær Sparke
Præsentation
Mit første bekendtskab med Hovedgård Fitnessforening er tilbage i september 2016, hvor der på et info møde blev fortalt om, at der arbejdes på et motionscenter i Hovedgård, det lød lige som noget for mig. Efterfølgende blev jeg uddannet fitness instruktør i juni 2017 og er nu trådt ind i bestyrelsen i marts 2018.

Bestyrelses arbejdet passer mig rigtig godt. Jeg vil gerne være med der, hvor tingene sker, og er ikke bleg for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Jeg sidder i forskellige udvalg, og er meget glad for b.la. at arrangere events for vores medlemmer. Jeg brænder for sociale og fysiske aktiviteter, og det syntes jeg, at vi i høj grad formår at tilbyde i Hovedgård fitnessforening.

Min egen træning foregår på Cirkeltræning & TABATA holdene, som jeg står i spidsen for, det kan virkelig anbefales.
Ole Andersen
Præsentation
Da jeg flyttede til Hovedgaard i 2016 tænkte jeg, at det eneste byen manglede var et motionscenter.

Så var det har været en fornøjelse at være med i opstarten og driften, at et alsidigit center der rammer så brede behov som muligt.

Jeg har i mange år været frivillig ved diverse festivaller, og ved hvor vigtigt og givende frivillig arbejde er specielt for mindre lokalsamfund.

Sussi Kronborg
Præsentation
Jeg har startet mine dage i Hovedgård fitness forening i teamet for frivillige, er rigtig godt miljø hvor det sociale spiller en stor rolle.

Nu sidder jeg som suppleant i bestyrrelsen, og nyder at være en del af et bestyrelsesteam, som hele tiden forsøger at udvikle og gøre Hovedgård fitness forening et dejlig sted at komme.

Jeg holder selv af at være fysisk aktiv og benytter selv indoor cykling og Tabata til min træning.
Tinna Jensen
Præsentation
Brænder for foreningslivet, tager gerne nye udfordringer op, sætter pris på det lokale sociale miljø, nyder at være i bevægelse samt ha det sjovt og elsker at dyrke sport.
Dette var nogen af bevæggrundene for, at jeg tilbage i september 2016 trådte ind i Hovedgård Fittness bestyrelse.

Jeg sidder nu som menig medlem i bestyrelsen, og nyder at være en del af et bestyrelsesteam, som hele tiden forsøger at udvikle og gøre Hovedgård Fitness center til et attraktivt og dejligt center at komme i.

Herudover er jeg kontakt person for de frivillige, som gør et kæmpe arbejde for at holde centret rent og pænt. Og tilbage i oktober 2017 blev jeg uddannet fitness instruktør. Jeg er derfor ofte at finde i centret, hvor jeg gerne hoppe op på indoor cyklerne, går på Tabata holdene, styrke træner eller deltager i nogle af de event, der bliver udbudt.