Bestyrelsesformand
Lotte Kjær Sparke
Præsentation
Mit første bekendtskab med Hovedgård Fitnessforening er tilbage i september 2016, hvor der på et info møde blev fortalt om, at der arbejdes på et motionscenter i Hovedgård, det lød lige som noget for mig. Efterfølgende blev jeg uddannet fitness instruktør i juni 2017 og er nu trådt ind i bestyrelsen i marts 2018.

Bestyrelses arbejdet passer mig rigtig godt. Jeg vil gerne være med der, hvor tingene sker, og er ikke bleg for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Jeg sidder i forskellige udvalg, og er meget glad for b.la. at arrangere events for vores medlemmer. Jeg brænder for sociale og fysiske aktiviteter, og det syntes jeg, at vi i høj grad formår at tilbyde i Hovedgård fitnessforening.

Min egen træning foregår på Cirkeltræning & TABATA holdene, som jeg står i spidsen for, det kan virkelig anbefales.
Jakob Rørmose
Præsentation
Jeg startede min tid i Hovedgård Fitnessforening tilbage i september måned ved et af info møderne og siden blev jeg valgt ind i bestyrelsen ved det stiftende møde.

Min rolle i bestyrelsen er kasser, ansvarlig for  vedligehold af hjemmesiden samt kontaktperson for Indoor Cycling instruktører og aktiviteter.

Min egen træning foregår mest i Indoor Cycling rummet hvor jeg gerne vil give den max gas 2-3 gange om ugen
Camilla Stenkjær
Præsentation
Jeg startede med at træne i Hovedgård Fitnessforening i sommeren 2017 og synes det er fantastisk sted. Jeg nyder, at vi nu i vores lokalsamfund har et sted at træne.

Generelt er jeg rigtig glad for bestyrelsesarbejde og nyder at have fingeren “på pulsen”. Jeg tror på, at det kræver frivillige kræfter, for at et lokalsamfund som vores kan være så velfungerende som muligt samt en fælles holdning om, at vi løfter i flok - og jeg giver gerne en hånd med. Derfor stillede jeg i foråret 2018 op til bestyrelsen - både for at støtte op om foreningen samt være med i arbejdet herom.

Jeg er kontaktperson for vores instruktører og er dermed bindeled mellem dem og bestyrelsen.

Jeg elsker at være både fysisk og socialt aktiv, og min egen træning foregår til indoor cycling, cirkeltræning / tabata, løb og indimellem også styrketræning.
Bestyrelsesmedlem
Nanna Steffensen
Præsentation
Jeg har været frivillig i Hovedgård Fitnessforening siden den startede og er nu også kommet med i bestyrelsen som suppleant.

Jeg synes det er fantastisk at vi har et fitnesscenter i vores by og vil gerne gøre mit til at det kan lade sig gøre fremover.

Jeg nyder at komme i “centeret” om så det er for at træne eller gøre rent, og så møder man både nye mennesker og dem man kender.
Sussi Kronborg
Præsentation
Jeg har startet mine dage i Hovedgård fitness forening i teamet for frivillige, er rigtig godt miljø hvor det sociale spiller en stor rolle.

Nu sidder jeg som suppleant i bestyrrelsen, og nyder at være en del af et bestyrelsesteam, som hele tiden forsøger at udvikle og gøre Hovedgård fitness forening et dejlig sted at komme.

Jeg holder selv af at være fysisk aktiv og benytter selv indoor cykling og Tabata til min træning.
Torben Stenshøj