Instruktør - Fitness
Carsten Prindahlsen
Beskrivelse
Uddannet Fitness Instruktør i 2017.

Finder glæden i centeret når der skal laves programmer til nye medlemmer.

Ind i mellem falder snakken på alt andet end Fitness, men det gør bare dagen mere inspirerende.

Har dyrket flere former for sport i min tid så som halv og hel marathon, boksning, karate og badminton etc.
Hanne Apostoli
Helena Eide Bremer
Line Marie Bundgaard Poulsen
Lotte Kjær Sparke
Uddannet Fitness Instruktør Maj 2017

Har dyrket sport hele livet, og lever efter devisen ”Det skal gøre ondt, før det gør godt”
Men mit mål er, at få folk op af sofaen og få sved på panden ?? og lidt sved på panden, er bedre end ingen sved på panden!

Jeg brænder for holdtræning, og underviser i Cirkeltræning/TABATA to gange om ugen, og det er en sand fornøjelse

Mit første bekendtskab med Hovedgård Fitnessforening er tilbage i september 2016, hvor der på et info møde blev fortalt om, at der arbejdes på et motionscenter i Hovedgård, det lød lige som noget for mig.

Efterfølgende blev jeg uddannet fitness instruktør i juni 2017 og er nu trådt ind i bestyrelsen i marts 2018.

Min egen træning foregår på Cirkeltræning & TABATA holdene, som jeg står i spidsen for, det kan virkelig anbefales.øjelse, at komme op i Fitness til næsten fyldte hold hver gang. Jeg tager også gerne en intro time eller to, når der er behov for det.

Hvis du gerne vil ha trænet hele kroppen på en sjov og udfordrende måde til højt musik, så kom til Cirkeltræning / TABATA, jeg lover dig, at du får sved på panden! ??

Vi ses i Fitness.
Maja Nielsen
Maja Birkholm Bruus
Per Andersen
Jeg har dyrket sport fra jeg var ca. 10 år  - været spiller og træner

På de de gamle dage har jeg cyklet og dyrket fitness.

Jeg lod mig overtale til at tage et instruktør kursus hvilket jeg er glad for nu gør man noget for klubben.
Suzan Ranthe
Instruktør - Indoor Cycling
Anders Mølgaard
Beskrivelse
Uddannet indoor Cycling instruktør i 2017.

Har dyrket IC i 10 år.

Alle kan være med, da det er DIG selv der bestemmer belastningen.
Mine programmer er bygget op omkring enkelttakt, hvorfra vi stikker af i tempo og spurt.
Musikken er en god blanding af både nyt og gammelt rock, pop, disco, remixes.

Jeg motiverer med masser af energi og ønsker at du skal få mest muligt ud af DIN time.
Britta Stenshøj
Nyuddannet instruktør i Indoor Cycling fra oktober 2017

Har dyrket IC gennem de sidste 20 år

Elsker mine begynderhold hvor alle har mulighed for at stifte bekendtskab med Indoor Cycling

Lægger vægt på vi skal have det sjovt i mine timer, to gange om ugen, hvor vi giver den max gas, efter bedste evne
Kristoffer Rasmussen
Beskrivelse
Uddannet instruktør i 2014.

Lægger stor vægt på energien i musikken og forsøger at bruge den til at motivere og presse deltagerne til at yde en ekstra tand mere hver gang.

Jeg laver er varierede øvelser og blokke, men elsker at køre tungt og simulere at det går opad.

Musikken er hovedsageligt nyere pop, disco og rock. Kom og vær med til at give den gas sammen med mig ??.
Lena Møller
Beskrivelse
Hej, mit navn er Lena Møller, jeg er 33 år og bor her i Hovedgård sammen med min familie.
Jeg synes at indoor cykling skal være
  • mega sjovt
  • udfordrende
  • sikkert
Jeg er vild med at se folk blive bedre for hver uge der går og få endnu mere motivation til at kæmpe videre med de mål de end måtte have.
Samtidig er jeg vild med musik, både nyt og gammelt, hvilket helt sikkert skinner igennem på netop mine timer som instruktør

Mathias Bruhn
Beskrivelse
Uddannet i Indoor Cycling 2017.
Med varieret træning og musik, giver vi den gas og når målene sammen!
Frivillig
Carla Christiansen