Instruktør - Fitness
Helena Eide Bremer
Jeanett Krog
Beskrivelse
Jeg blev fitnessinstruktør efteråret 2017.

Jeg brænder for at få folk igang med motion gennem tilpassede øvelser og motivation.

Selv dyrker jeg crossfit, og siger sjældent nej til en udfordring, der det forgangne år har ført mig til et par småløb, et halvmarathon og to OCRløb.
Karina Kronborg Woldbye
Lars Findal
Linda Veggebro
Uddannet Fitness instruktør ved DGI Marts 2017

2-4 Introtimer om ugen.

Jeg er glad for at introducere nye såvel som rutinerede der gerne vil have en seriøs snak om træning og evt have et program med fra introtimen.

Jeg er god til at finde løsninger der gør træning med diverse små skavanker mulig.

Min egen træning består af Indoor cykling, Funktionel styrketræning primært med løse vægte samt udendørs løb.
Lotte Kjær Sparke
Uddannet Fitness Instruktør Maj 2017

Har dyrket sport hele livet, og lever efter devisen ”Det skal gøre ondt, før det gør godt”
Men mit mål er, at få folk op af sofaen og få sved på panden ?? og lidt sved på panden, er bedre end ingen sved på panden!

Jeg brænder for holdtræning, og underviser i Cirkeltræning/TABATA to gange om ugen, og det er en sand fornMit første bekendtskab med Hovedgård Fitnessforening er tilbage i september 2016, hvor der på et info møde blev fortalt om, at der arbejdes på et motionscenter i Hovedgård, det lød lige som noget for mig. Efterfølgende blev jeg uddannet fitness instruktør i juni 2017 og er nu trådt ind i bestyrelsen i marts 2018.

Bestyrelses arbejdet passer mig rigtig godt. Jeg vil gerne være med der, hvor tingene sker, og er ikke bleg for at give en hånd med, hvor der er behov for det. Jeg sidder i forskellige udvalg, og er meget glad for b.la. at arrangere events for vores medlemmer. Jeg brænder for sociale og fysiske aktiviteter, og det syntes jeg, at vi i høj grad formår at tilbyde i Hovedgård fitnessforening.

Min egen træning foregår på Cirkeltræning & TABATA holdene, som jeg står i spidsen for, det kan virkelig anbefales.øjelse, at komme op i Fitness til næsten fyldte hold hver gang. Jeg tager også gerne en intro time eller to, når der er behov for det.

Hvis du gerne vil ha trænet hele kroppen på en sjov og udfordrende måde til højt musik, så kom til Cirkeltræning / TABATA, jeg lover dig, at du får sved på panden! ?? ?? Vi ses i Fitness.
Ole Andersen
Uddannet Fitness Instruktør ved DGI Marts 2017

Har dyrket styrketræning i ca. 20 år.

Fokus på teknik. Det er sjovere at undgå skader, end at genoptræne.

Mangler du øvelser der udfordrer din smidighed, eller teknik til at øge din kg-belastning i en specifik øvelse, så er der altid alternativer til din nuværende rutiner.
Vi skal alle starte et sted, så er det din første pull-up du gerne vil have hjælp til, eller sidder planken ikke lige i skabet? så kontakt mig gerne, så kigger vi på det ??
Olea.hff@gmail.com
Per Andersen
Tinna Jensen
Instruktør - Indoor Cycling
Anders Mølgaard
Beskrivelse
Uddannet indoor Cycling instruktør i 2017.

Har dyrket IC i 10 år.

Alle kan være med, da det er DIG selv der bestemmer belastningen.
Mine programmer er bygget op omkring enkelttakt, hvorfra vi stikker af i tempo og spurt.
Musikken er en god blanding af både nyt og gammelt rock, pop, disco, remixes.

Jeg motiverer med masser af energi og ønsker at du skal få mest muligt ud af DIN time.
Britta Stenshøj
Nyuddannet instruktør i Indoor Cycling fra oktober 2017

Har dyrket IC gennem de sidste 20 år

Elsker mine begynderhold hvor alle har mulighed for at stifte bekendtskab med Indoor Cycling

Lægger vægt på vi skal have det sjovt i mine timer, to gange om ugen, hvor vi giver den max gas, efter bedste evne
Jan Nielsen
Beskrivelse
Her er lidt om mig - uddannet instruktør i 2012 - har undervist fast siden i Fitnessworld/Fit&Sund/Hylke Spin og nu i HFF.

Aktiv rytter siden 2011 i Team Søvind og har 2 gange kørt til Paris - gør det igen i 2018.

Gennemført flere løb i DK gentagende gange - her kan nævnes DK Højeste - Hærvejen - Stjernetour - Grand Prix Horsens.

Kører ca. 6.000 km hvert år på landevej og spinner i snit 4 timer hver uge i vinterperioden
Kristoffer Rasmussen
Beskrivelse
Uddannet instruktør i 2014.

Lægger stor vægt på energien i musikken og forsøger at bruge den til at motivere og presse deltagerne til at yde en ekstra tand mere hver gang.

Jeg laver er varierede øvelser og blokke, men elsker at køre tungt og simulere at det går opad.

Musikken er hovedsageligt nyere pop, disco og rock. Kom og vær med til at give den gas sammen med mig ??.
Lena Møller
Mathias Bruhn
Beskrivelse
Uddannet i Indoor Cycling 2017.
Med varieret træning og musik, giver vi den gas og når målene sammen!
Frivillig
Ann Kronborg Andersen