VELKOMMEN TIL HOVEDGÅRD FITNESSFORENING

GENERELT

I Hovedgård Fitnessforening tilbyder vi træning i helt ny indrettet fitnesscenter med nye styrketrænings maskiner, diverse cardio udstyr samt fælles Indoor Cycling events.

Man kan tegne sig for enten hel års / halv års / kvartals abonnement.
Start dit medlemsskab af foreningen ved at oprette en "Medlemsprofil" - dette gøres ved at klikke på den lille mand med plus i højre side af menu linien.

Herefter klikkes på "Medlemsskab" til venstre i menu linie og følge instruktionerne her.

Når først du er oprettet og har valgt et abonnement er alle aktiviteter i foreningen gratis.

Vi bestræber os hele tiden på at forny os med nye aktiviteter. Hold derfor øje med opslag her på hjemmesiden.

NYHEDER I HOVEDGÅRD FITNESSCENTER

Kære medlemmer

Vi har flere vigtige nyheder, som vi ønsker at orientere jer om:

Lukning:
På baggrund af dagens pressemøde om de nye restriktioner i Region Midtjylland for at mindske spredning af smitte med coronavirus, lukker Hovedgård Fitnessforening fra d. 11.12.20 kl. 16. Indtil videre gælder lukningen til og med d. 3.1.21. Vi orienterer jer igen, så snart der er nyt herom.

Nye lokaler:
Der arbejdes på højtryk med at gøre vores nye lokaler i hallen færdige. Der er dog endnu nogle ubekendte, der kan få indflydelse på, hvornår vi overtager lokalerne. Derfor kan vi ikke melde en endelig dato for flytningen ud, men vi melder noget ud, så snart vi ved noget med sikkerhed. Dog kan den nuværende lukning også få indflydelse på dette.

Med venlig hilsen Bestyrelsen i Hovedgård Fitnessforening

KOMMENDE AKTIVITETER

UDENDØRS TRÆNING ??

Kom og vær med til udendørs træning.

Vi træner bag klubhuset hver onsdag kl. 17-18 med opstart den 7 april. Vi kommer hele kroppen igennem på 60 min (inkl. pauser), og da du træner mod dig selv, kan ALLE være med.

Vi er godt klar over, at Corona IKKE har gjort noget godt for vores ”form”, men det begynder vi at gøre noget ved nu. Medbring en måtte/havehynde, et håndklæde, 2 små vægte/vandflasker og en drikkedunk. Vi har små elastikker I kan låne.

Vi overholder alle Corona retningslinjer.

!! Vigtig INFO INDEN du kommer til træning

Kom omklædt, vi har ikke mulighed for at tilgå toilet/omklædningsrum.
Husk påklædning efter vejret.
Hold afstand til andre deltagere.
Bliv hjemme hvis du har symptomer på sygdom.
I tilfælde af rigtig dårligt vejr kan holdet blive aflyst, tjek derfor din mail.

LINK TIL BOOKING af holdet, som foregår på vores hjemmeside

Der er plads til 23 deltagere

Trine Kronborg er ny instruktør i foreningen. Trine har mange års erfaring som instruktør - både indenfor styrketræning samt Fitness

Vi glæder os helt vildt til at få sved på panden sammen med jer, og til at få sat skik på vores Corona (de)form ??

Hovedgård Fitnessforening